Verzorging Nanoring Extensions

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw nieuwe look met extensions, hierbij een verzorgingsadvies. Deze adviezen zijn cruciaal voor het behoud van mooie extensions en het verzorgen van uw eigen haren.

 • Wassen; was uw haren niet te vaak,en niet te wild, zo blijven je extensions het langst mooi en minder klitterig. Bij de nanoringen kan door vaak wassen het waxbondje, wat onder het ijzertje zit, week worden door lang blootstellen aan vocht. Het is daarom het beste om na het wassen alleen de aanhechting droog te fohnen na elke wasbeurt. Dep je haar droog en net als met wassen, niet wrijven met de handdoek om klitten te voorkomen.
 • Verzorgingsproducten; doordat de extensions geen haarwortel meer hebben is het als het ware “dood” hierdoor kunnen deze haren geen voeding opnemen uit de hoofdhuid. Hier moet je dus zelf extern voor zorgen door middel van goede producten. Denk hierbij aan producten voor beschadigd haar. Voor de extensions is het van belang te kiezen voor sulfaatvrije en alcoholvrije producten. Een shampoo met daarna een conditioner, minimaal 1x per week een masker en een serum als hitte bescherming en voor de pluis tegen te gaan. LETOP, shampoo moet over het hele haar gebruikt worden maar de conditioner, haarmaskers en serum ALLEEN op de lengtes en punten. En zeker geen olie-achtige producten op de nanoringen, dan laten ze los.
 • Borstelen; gebruik een goede borstel met bewegende haren of punten zonder te grote nopjes. Borstel goed tot aan de hoofdhuid, zo voorkom je dat ze aan elkaar vast gaan zitten. Controleer dit 1x per week, zitten er wel 2 aan elkaar vast, haal ze voorzichtig los. Borstel zeker 2x per dag goed door.
 • Slapen; ga NOOIT slapen met natte extensions, fohn de aanhechtingen droog. Ga slapen met je haren in een lage staart of vlecht.
 • Stijltang/Krultang; hierbij geldt hetzelfde als voor je eigen haar, gebruik bescherming, bijvoorbeeld een serum. Hoe vaker je hitte gebruikt hoe droger het haar word. Pas op dat de stijltang de bondjes niet raakt, dan smelten ze.
 • Zwemmen/Sauna; is niet heel goed voor je extensions, mocht je dit wel graag willen, verzorg na het zwemmen of sauna goed met masker en serum en draag het in een staart,hoge knot of losse vlecht. Dit geldt ook voor zonnen. TIP: laagje conditioner over je haren voor je gaat zwemmen, zonnen of de sauna in gaat. Met blonde extensions is het beter chloor te vermijden omdat ze groen kunnen worden.
 • Levensduur; De extensions zijn herbruikbaar, gooi ze dus niet weg als je ze verliest. Ze gaan 6 – 12 maanden mee, na 10-12 weken dienen ze omhoog gezet te worden. Je verliest gemiddels 100 van je eigen haren per dag, laat je ze langer dan 3 maanden zitten worden je haren waar de ringetjes om zitten te dun en kan het door het gewicht van de extension afbreken, heel zonde dus niet doen!

Do`s and Don`ts

DO:

Min. 2x per dag borstelen
Zijde
kussensloop

Aanbevolen producten, sulfaatvrij
Alleen de aanhechtingen droog föhnen

Serum voor het haar word bloot gesteld aan hitte


DON`T

Te vaak wassen
Chloor

Met losse haren slapen

Olierijke producten op aanhechtingen

Zelf gaan kleuren/knippen

Wilt u de kwaliteit van uw  eigen haar verbeteren?

De kwaliteit van uw haren kan in de loop der tijd verminderen, waardoor het minder glanst, pluist, klit en dunner wordt.

   Dat kan gebeuren door de volgende oorzaken:

 • Kleuren
 • Blonderen
 • Warmte van föhn en stijltang
 • Zonnestralen en zeewater
 • Chloorwater
 • Te ruw borstelen 

Het is belangrijk dat u uw haren van binnenuit hersteld.
Een olaplex herstel behandeling is een goed begin en vanuit hier kijken we samen verder wat het beste bij u als persoon maar nog belangrijker bij uw haar past.

De Herstelbehandeling

 Deze behandeling kost ongeveer 30 tot 45 minuten van u tijd.
 - NO.1 Bond Multiplier, hersteld gebroken verbindingen in het haar en begint het proces van schade voorkomen en herstellen.

 - NO.2 Bond Perfector, stap 2, gaat verder met het herstellen en opnieuw opbouwen van de resterende gebroken verbindingen om u te verzekeren van het sterkste, meest glanzende en gezondste haar mogelijk.

 - Ook is het mogelijk om thuis nog verder te beschermen door middel van NO.3 Hair Perfector. Deze biedt continue bescherming tegen schade wat uw haar thuis oploopt. 

Prijzen

 • Herstelbehandeling incl. drogen  € 55.- 
 • Herstelbehandeling incl. drogen en no 3 voor thuis € 75,-